Sider

22. jan. 2012

Chokolade-kransekage

.....billedet havde gemt sig godt i kameraet - så jeg skriver først om det her i dag....rigtigt mange dage efter nytårsaften....

Nytårsaften blev fejret hjemme med et par gode venner. Maden og dermed også kransekagen stod jeg for - og jeg har jo ....hhhmmm....liiiiidt svært ved bare at følge en opskrift.... Derfor blev kransekagen til en chokolade/appelsin-kransekage og det blev altså godt!

80 g Pasteuriserede æggehvider (det er to af de små bærgere) røres med
160 g rørsukker indtil sukkeret er opløst og tilsættes
revet skal af 1 øko appelsin og
400 g kakaomarcipan (det er 1 pakke)

Det hele arbejdes sammen og puttes i en sprøjtepose. Sprøjtes ud i klatter på en bageplade og bages i ca. 10 minutter ved 200 grader.
Har pyntet dem helt stille og roligt med en TYK glasur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...