Sider

20. jul. 2011

Cup nudler

Vores Philip er en kulhydrat-elsker forstået på den måde at han elsker brød, pasta og nudler. Kop nudler synes han er sjove, men jeg er ikke så stor fan af dem fra supermarkederne...synes ikke de smager af andet end salt!

Feriefrokosten i dag skulle derfor være hjemmelavede kop nudler.

1 lille løg i piv-tynde halve ringe og
2 små gullerødder skåret i "tændstikker"
blev svitset i lidt olie og 1 spsk. karry.
1 håndfuld frosne ærter og
en pålægsrest skinke (ca. 50 g) blev tilsat
sammen med ½ L vand og
bullion (brugte Oskars svinebullion).
2 plader ægnudler blev smidt i og
retten blev serveret i kopper (dette er VIGTIGT! ellers er det jo ikke kop nudler)

Det rækker til 4 store kopper (eller 5 af dem jeg brugte).



Det smagte GODT og eneste anke fra Robin var at der godt kunne have været mere kød i....Det er ikke sidste gang vi laver sådan nogle kop nudler - det enste man skal huske er jo at bruge nudler og servere i kopper. Resten af ingredienserne kan man jo let improvisere og variere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...