Sider

27. jan. 2014

Appelsin-kage

Saftig, sød og blød...Appelsin kage med hele 7 appelsiner i (og 250 g chokolade...):
Glimrende måde at sparke arbejdsugen igang på! Opskrift....

Pres appelsinerne. Stil saften tilside.
Bland frugtkøddet med fint hakked skral fra alle ØKO appelsinerne (KUN det orange) og en sjat af juicen. Kog det et par minutter til en appelsinpasta.

Pisk 4 æg med 4 dl sukker.
Tilsæt den afkølede appelsinpasta.
Rør 1 dl rapsolie i sammen med 1 dl juice.
Vend 2 tsk bagepuler og 4 dl mel i.
Vend 250 g finthakket chokolade i.

Bag i en form med bagepapir ved 200 grader i ca 30 minutter til der ikke sidder noget dej på den pind du stikker ind i kagen.

Mens kagen er i ovnen hælder du resten af juicen i en gryde sammen med 1 dl sukker og koger det i et par minutter. Lige når kagen kommer ud af ovnen hældes saften ud over - den skal nemlig suge ind i den varme kage.

Køl kagen helt ned (stue temperatur er fint) og spis!

1 kommentar:

  1. Mmmh... det lyder som en lækker kage :). Hvor stor bliver kagen med din opskrift? Bradepande? Springform?

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...