Sider

12. jun. 2013

Så blomstrer hylden!

Ungerne og jeg gik en tur og plukkede/klippede en ordentlig bunke:
Anstrængelserne skulle fejres med hyldeblomst-pandekager (fast tradition). Det er let - man klipper de grove stilke af og fylder foodprocessoren med blomster:
Wroooom - wrooom og man står med noget grønt snask. Det skal blandes i en almindelig pandekage dej og så er der ellers hyldeblomst-pandekager = smagen af sommer!

6 kommentarer:

  1. Har også lige bedt manden handle ind til at vi kan lave hyldeblomstsaft :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det får jeg nok ikke lavet i år... der er ikke rigtigt andre end mig selv som gider drikke det - hvem der kan forstå det!

      Slet
  2. Ej, herovre er de slet ikke klar endnu hyldeblomsterne - jeg holder øje med dem hver dag :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi har en sydvendt skrænt - der er de altid tidligt på den

      Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...