Sider

28. mar. 2012

Forspiring

Så er de fleste frø puttet i jord, har fået en sjat vand og et lille tag af vitavrap:
Vi har forspiret squash, agurker, tomater, cerrytomater, japanske kirsebær, 3 slags basilikum, 2 slags persille, purløg, peberfrugt, 2 slags græskar, 2 slags chili (og sikkert mere som jeg lige pt har glemt). Og så har vi for første gang forsøgt at SÅ jordbær - plejer at få planter fra venner og kollegaer som deler/forynger deres egne planter....men faldt over frøene og så måtte det jo prøves.
I år har vi forspirret i mælkekartoner - det er pladsbesparende i vindueskarmen i forhold til urtepotter.

1 kommentar:

  1. Vi har os forspiret krydderurter :)

    Det er bare så hyggeligt når de begynder at vokse op og de kan blive plantet udenfor at man så kan bruge det til maden til sommer..

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...