26. okt. 2017

Halloween inspiration

Halloween nærmer sig med UHYGGELIGT hurtige skridt. Halloween behøver jo ikke nødvendigvis være meget UHYGGELIG, men måske bare lidt - eller blot være efterårs-inspireret. Vi går ikke super meget op i det, men det kryber alligevel ind på os og vi værdsætter de hurtige UHYGGELIGE ideer.
Her er lidt inspiration - sådan "gør" vi Halloween hjemme hos os.
Link til oprindeligt indlæg HER

Link til oprindeligt indlæg HER
Link til oprindeligt indlæg HER
Lynhurtig uhyggelig chokoladelage med edderkopper.
Græskar + 1 meter sort tyl + 1 meter orange bånd = fiiiiiiiin pynt foran hoveddøren.
Oprindeligt indlæg HER

Oprindeligt indlæg HER

25. okt. 2017

Halloween dørpynt

Vi har en Halloween-kasse - ligesom en julekasse bare mere uhyggelig! Der kommer et par nye ting til hvert år og i år var det en "krans" til døren der måtte laves.
Den er meget simpel. Det er en stor halmkrans som er blevet pakket ind i strimler af tyl. Kraniet og armen er købt i Tiger og limet på med lim-pistolen.
Hyggelig uhyggelig.

24. okt. 2017

Et kreativt tavle skab

Vi manglede et skab til at stille hele samlingen af tegneserier i.... De er ikke såååå kønne at have stående fremme og de bliver sindsygt støvede, så de skulle bag døre. Vi har købt Billy reoler fra IKEA med vitrine låger til. Og så beslutte vi at beholde de hvide plader i dørene. De skjuler tegneserierne og gør det muligt at bruge lågerne som whiteboards. Vi bruger lågerne alle 4...

23. okt. 2017

Forvandling

Der bliver lagt gulve i øjeblikket. Det besværligste rum er naturligvis krea-rummet... der var det eksisterende flisegulv så ujævnt omkring døren at det måtte hugges op. Så billedet viser det ny-støbte beton-gulv, de grimme gamle fliser og det nye gulv...det bliver såååå godt.
Og den blå væg er også blevet færdig og jeg har vennet mig til den.
Glæder mig til gulvet bliver helt klar og de nye skabe kommer...så skal der flyttes ind!

22. okt. 2017

Den PINK tavle

Den sidste af de slidte, klamme opslagstavler er nu blevet forvandlet til noget jeg faktisk godt gider have hængende. Den skal hænge i familie-kommando-centralen aka køkkenet. Den blev hvid med pink bagplade. Det er lidt mere diskret end de to sorte tavler.
Igen stod malingen og sandpapiret på hylden...genbrug når det er bedst.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...